“Eliminarem la ZPR tal com està concebuda avui dia”

“Tenim clar que la ZPR tal com està concebuda avui dia no funciona. Perjudica més que beneficia tant a comerciants com a veïnats”, diu el Partit Popular de Manacor, que també es planteja la possibilitat que els propietaris puguin aparcar davant els guals permanents sense ser multats. 

“Des del Partit Popular creiem en una planificació i execució ordenada a l’hora de convertir carrers en zones per a vianants. Prova d’això és que el centre de Manacor es tornà zona sense tràfic rodat durant un govern del Partit Popular. Donat que l’exemple d’aquesta feina ben estructurada en el seu moment ha donat bons resultats (basta veure la plaça de Sa Bassa o el carrer Peral), volem aplicar la mateixa fórmula. La que sabem que funciona. Així, eliminarem la ZPR tal com està concebuda avui dia”, expliquen des de la direcció del partit manacorí. 

“Creim que no ens podem permetre que persones que ens visiten de fora poble tenguin por d’arribar al centre. De la mateixa manera que no ens podem permetre tenir veïnats que se senten perjudicats o que han de demanar permisos previs per arribar a la casa d’algun familiar de manera puntual en cas de necessitar-ho. Hem de ser capaços de trobar el just equilibri i sobretot, i com ja hem dit, eliminar traves burocràtiques i tràmits que no fan més que perjudicar les persones. No s’ha d’oblidar que a Manacor conviuen generacions ben distintes, i no totes manegen les noves tecnologies. Pretendre que tothom pot fer sol·licituds en línia és viure d’esquena a la realitat del carrer”. 

Guals permanents

“Per pal·liar la falta d’aparcaments ens comprometem a estudiar la millor manera de permetre que els propietaris d’un gual permanent en habitatges unifamiliars puguin aparcar davant ca seva sense ser multats. Es tracta d’una iniciativa que ja es fa en altres indrets de l’illa i que està donant una ràpida solució a la flagrant falta d’aparcament, sobretot en el centre de la ciutat. Així mateix, altres llocs com Porto Cristo també es podrien veure beneficiats d’aquesta iniciativa”, afirmen. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad