Ja es poden presentar les obres pels Premis Ciutat de Manacor

El termini per a presentar originals va començar aquest dijous 23 de març i finalitza el 17 d’abril

 

L’Ajuntament de Manacor, de la mà de la Institució Pública Antoni M. Alcover, torna a convocar els Premis Ciutat de Manacor, en aquesta edició amb les categories de Novel·la, Poesia, Teatre, Assaig, Música i Arts plàstiques.

“Els Premis Ciutat de Manacor són una fita molt important dins el calendari cultural de Manacor i d’arreu dels territoris de parla catalana, que recentment han afegit les categories de música i d’arts plàstiques”, destaca el batle de Manacor, Miquel Oliver.

“La participació a aquests prestigiosos guardons és el punt fort” que destaca la gerent de la Institució Pública, Cristina Duran. L’any 2020 es varen presentar més de 110 originals i el 2021 més de 150 en les categories de Novel·la, Poesia, Teatre i Assaig. Durant aquests darrers cinc anys, del 2018 al 2022, s’han repartit en premis fins a 66.000 €.

El termini per a presentar originals comença aquest dijous 23 de març i finalitza el 17 d’abril de 2023. L’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Manacor de les categories literàries de Novel·la, Poesia, Teatre i Assaig tendrà lloc dia 10 de juny de 2023. Pel que fa a les categories de Música i d’Arts Plàstiques, se seguirà el mateix format que en les passades edicions.

A continuació, adjuntam les bases dels Premis Ciutat de Manacor 2023:

Premis Ciutat de Manacor 2023

Novel·la

Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver

Modalitat:

Novel·la en català de temàtica lliure.

Dotació:

5.000 €.

Portada:

Cal especificar-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver 2023» i el títol de l’obra.

Extensió:

Ha de ser, com a mínim, de 150 pàgines i, com a màxim, de 300 pàgines DIN A4, en format Word o similar i PDF, amb tipus de lletra Arial de mida 12, amb un interlineat d’1,5 i sense signar. El nom del document ha de ser el títol de l’obra.

Poesia

Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera

Modalitat:

Poesia en català de temàtica lliure.

Dotació:

3.000 €.

Portada:

Cal especificar-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera 2023» i el títol del poemari.

Extensió:

Ha de ser, com a mínim, de 300 versos, en format Word o similar i PDF, amb tipus de lletra Arial de mida 12, amb un interlineat d’1,5 i sense signar. El nom del document ha de ser el títol de l’obra.

Teatre

Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover

Modalitat:

Texts dramàtics en català de temàtica lliure.

Dotació:

4.000 €.

Representació:

L’Ajuntament de Manacor, mitjançant el Teatre de Manacor, pot promoure la representació de l’obra guanyadora.

Portada:

Cal especificar-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover 2023» i el títol de l’obra.

Tipografia i interlineat:

En format Word o similar i PDF, DIN A4, amb tipus de lletra Arial de mida 12, amb un interlineat d’1,5 i sense signar. El nom del document ha de ser el títol de l’obra.

Assaig

Premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni M. Alcover

Modalitat:

Assaig divulgatiu en català d’interès històric, sociocultural o lingüístic que contribueixi a aprofundir i a donar a conèixer els valors de la cultura i de la història relacionats amb l’illa de Mallorca. Es valorarà el caire divulgatiu del treball per tal que pugui resultar d’interès per a un públic no especialitzat en la matèria.

Dotació:

3.000 €.

Portada:

Cal especificar-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni M. Alcover 2023» i el títol de l’obra.

Extensió:

Ha de ser, com a mínim, de 100 pàgines i, com a màxim, de 300 pàgines DIN A4, en format Word o similar i PDF, amb tipus de lletra Arial de mida 12, amb un interlineat d’1,5 i sense signar. El nom del document ha de ser el títol de l’obra.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad