Ja es poden presentar les obres pels Premis Ciutat de Manacor

El termini per a presentar originals va començar aquest dijous 23 de març i finalitza el 17 d’abril

 

L’Ajuntament de Manacor, de la mà de la Institució Pública Antoni M. Alcover, torna a convocar els Premis Ciutat de Manacor, en aquesta edició amb les categories de Novel·la, Poesia, Teatre, Assaig, Música i Arts plàstiques.

“Els Premis Ciutat de Manacor són una fita molt important dins el calendari cultural de Manacor i d’arreu dels territoris de parla catalana, que recentment han afegit les categories de música i d’arts plàstiques”, destaca el batle de Manacor, Miquel Oliver.

“La participació a aquests prestigiosos guardons és el punt fort” que destaca la gerent de la Institució Pública, Cristina Duran. L’any 2020 es varen presentar més de 110 originals i el 2021 més de 150 en les categories de Novel·la, Poesia, Teatre i Assaig. Durant aquests darrers cinc anys, del 2018 al 2022, s’han repartit en premis fins a 66.000 €.

El termini per a presentar originals comença aquest dijous 23 de març i finalitza el 17 d’abril de 2023. L’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Manacor de les categories literàries de Novel·la, Poesia, Teatre i Assaig tendrà lloc dia 10 de juny de 2023. Pel que fa a les categories de Música i d’Arts Plàstiques, se seguirà el mateix format que en les passades edicions.

A continuació, adjuntam les bases dels Premis Ciutat de Manacor 2023:

Premis Ciutat de Manacor 2023

Novel·la

Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver

Modalitat:

Novel·la en català de temàtica lliure.

Dotació:

5.000 €.

Portada:

Cal especificar-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver 2023» i el títol de l’obra.

Extensió:

Ha de ser, com a mínim, de 150 pàgines i, com a màxim, de 300 pàgines DIN A4, en format Word o similar i PDF, amb tipus de lletra Arial de mida 12, amb un interlineat d’1,5 i sense signar. El nom del document ha de ser el títol de l’obra.

Poesia

Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera

Modalitat:

Poesia en català de temàtica lliure.

Dotació:

3.000 €.

Portada:

Cal especificar-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera 2023» i el títol del poemari.

Extensió:

Ha de ser, com a mínim, de 300 versos, en format Word o similar i PDF, amb tipus de lletra Arial de mida 12, amb un interlineat d’1,5 i sense signar. El nom del document ha de ser el títol de l’obra.

Teatre

Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover

Modalitat:

Texts dramàtics en català de temàtica lliure.

Dotació:

4.000 €.

Representació:

L’Ajuntament de Manacor, mitjançant el Teatre de Manacor, pot promoure la representació de l’obra guanyadora.

Portada:

Cal especificar-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover 2023» i el títol de l’obra.

Tipografia i interlineat:

En format Word o similar i PDF, DIN A4, amb tipus de lletra Arial de mida 12, amb un interlineat d’1,5 i sense signar. El nom del document ha de ser el títol de l’obra.

Assaig

Premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni M. Alcover

Modalitat:

Assaig divulgatiu en català d’interès històric, sociocultural o lingüístic que contribueixi a aprofundir i a donar a conèixer els valors de la cultura i de la història relacionats amb l’illa de Mallorca. Es valorarà el caire divulgatiu del treball per tal que pugui resultar d’interès per a un públic no especialitzat en la matèria.

Dotació:

3.000 €.

Portada:

Cal especificar-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni M. Alcover 2023» i el títol de l’obra.

Extensió:

Ha de ser, com a mínim, de 100 pàgines i, com a màxim, de 300 pàgines DIN A4, en format Word o similar i PDF, amb tipus de lletra Arial de mida 12, amb un interlineat d’1,5 i sense signar. El nom del document ha de ser el títol de l’obra.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad