Uns institut italià coneix les tradicions manacorines i qui és Mossèn Alcover

Toni Oliver i Xisco Rosselló, en representació de l’associacio cultural Sant Domingo, han viatjat aquests dies a Itàlia per impartir unes conferències a l’institut Midossi Cività Castellana de Nepi, sobre la cultura manacorina i la figura de Mossèn Antoni Maria Alcover.

Aprofitant aquesta visita també es va dur a terme un acte institucional a l’ajuntament de Castel Sant’Elia, amb la presència telemàtica del batle Miquel Oliver, on es va signar un conveni entre els respectius municipis per realitzar una serie de col·laboracións i intercanvis culturals per arribar a un agermanament entre els dos pobles.

Tot va començar el mes de maig de 2022 amb la visita a Manacor del musicòleg Salvatore di Russo per fer un estudi sobre els Moretons. A l’octubre el grup manacorí va ballar davant el Papa Francesc amb l’acompanyament de la banda de Castel Sant’Elia d’on Salvatore és el director.

Aquesta banda vendrà a Manacor el mes de maig a fi de participar a les festes de Sant Domingo d’enguany, on també els acompanyaran uns quants d’alumnes de l’institut per conèixer de primera mà el nostre poble.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad