Uns institut italià coneix les tradicions manacorines i qui és Mossèn Alcover

Toni Oliver i Xisco Rosselló, en representació de l’associacio cultural Sant Domingo, han viatjat aquests dies a Itàlia per impartir unes conferències a l’institut Midossi Cività Castellana de Nepi, sobre la cultura manacorina i la figura de Mossèn Antoni Maria Alcover.

Aprofitant aquesta visita també es va dur a terme un acte institucional a l’ajuntament de Castel Sant’Elia, amb la presència telemàtica del batle Miquel Oliver, on es va signar un conveni entre els respectius municipis per realitzar una serie de col·laboracións i intercanvis culturals per arribar a un agermanament entre els dos pobles.

Tot va començar el mes de maig de 2022 amb la visita a Manacor del musicòleg Salvatore di Russo per fer un estudi sobre els Moretons. A l’octubre el grup manacorí va ballar davant el Papa Francesc amb l’acompanyament de la banda de Castel Sant’Elia d’on Salvatore és el director.

Aquesta banda vendrà a Manacor el mes de maig a fi de participar a les festes de Sant Domingo d’enguany, on també els acompanyaran uns quants d’alumnes de l’institut per conèixer de primera mà el nostre poble.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad