Troben les possibles restes de les infermeres de Bayo a Son Coletes

La imatge

 

El Govern ha informat aquest dimecres de la possible troballa de les restes de les infermeres de la Creu Roja de l’expedició d’Alberto Bayo assassinades per les tropes franquistes entre el 4 i el 5 de setembre del 1936 a Manacor. Els treballs d’exhumació ha recuperat les restes d’un grup de vint víctimes, entre les quals hi ha tres dones.

“Haurem d’esperar els resultats de les anàlisis antropològiques i genètiques, però hi ha moltes probabilitats que siguin elles, perquè no es coneix cap altre grup de dones que fossin executades juntes”, ha explicat en roda de premsa el vicepresident Juan Pedro Yllanes.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad