Les darreres imatges de l’interior de can Ferrer Massanet

La imatge

 

Ara que el casal de can Ferrer Massanet, situat en plena plaça de ses Verdures de Manacor, s’ha venut a un inversor alemany per fer-hi pisos particulars, volem mostrar algunes de les darreres fotografies que s’hi van fer de l’interior de la històrica vivenda, quan ja feia uns anys que estava deshabitada. Allà hi visqué el gran tenor Àngel Massanet i fins fa una temporada fou la seu i la impremta de la revista Perlas y Cuevas.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad