El PP proposa una nova il·luminació més efectiva pel centre de Manacor

El Partit Popular de Manacor ha avançat una nova proposta inclosa dins el seu programa electoral per a les eleccions municipals del mes de maig. “En aquesta ocasió hem pres de mostra el centre de Ciutadella per a proposar una millora substancial en quant a la imatge nocturna del centre de la ciutat. Ciutadella és el clar exemple que una bona planificació lumínica sense excessos ni estridències pot contribuir en millorar molt la imatge de la ciutat”. 

“Per una banda pretenem fer més atractiu el centre comercial i incentivar les visites de compradors potencials de fora poble. A la vegada però, pretenem que determinats carrers llueixin més il·luminats del que estan actualment, dotant de major seguretat a la zona”, diuen des del grup popular manacorí.La nova il·luminació, molt basada en llums indirectes que ressaltin la pròpia bellesa de l’arquitectura manacorina i que generin un ambient càlid, seria tota de baix consum. En cap cas s’està proposant un augment considerable del consum energètic actual. De fet, des del Partit Popular de Manacor tenim ben presents les premisses energètiques que cal aplicar tant per donar exemple com per preservar el medi ambient i incentivar l’estalvi”. 

“La nostra intenció és fer una primera prova al centre de la ciutat per comprovar que la idea funciona i efectivament dona uns bons resultats, per posteriorment poder-la incorporar a altres indrets del municipi. A més dels carrers més cèntrics, els monuments i edificis més destacats de la contrada també veurien millorada la seva il·luminació, contribuint així en la millora de la seguretat dels seus voltants.  La zona centre és una de les que han patit més deteriorament en els darrers anys, és imprescindible retornar-li l’esplendor que va tenir i que situà la zona comercial de Manacor com a referent comarcal. Amb aquesta iniciativa desitjam contribuir a fer passes per aconseguir aquest objectiu”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad