Una parella ocupa una casa a Manacor rompent els sistemes de seguretat

Els fets van passar dijous passat, a Manacor, moment en què va entrar una denúncia en què es comunicava que persones desconegudes havien ocupat un habitatge, trencant el sistema d’alarma instal·lat.

Els agents de Policia Judicial de Manacor van fer les investigacions oportunes, i van procedir a detenir les persones sospitoses: una dona espanyola de 27 anys i un home espanyol de 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte de danys. Tots dos detinguts compten amb antecedents policials anteriors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad