Miquel Oliver presenta la candidatura i el programa per fer “un Manacor on viure millor”

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha presentat aquest divendres la candidatura i el programa per a les properes eleccions municipals. Fa unes setmanes es va fer pública la llista de persones que integren la llista. “Una llista que vol assemblar-se el màxim al Manacor que vol representar”, segons ha explicat Oliver.

L’acte, conduït per Margalida Amengual, ha tengut lloc al Bar Gomila, a Manacor, i ha congregat més d’un centenar de persones. MÉS Esquerra ha estat la primera candidatura de les Illes Balears en presentar el seu programa electoral complet. Un programa que camina cap “un nou Manacor” i que se centra en tres eixos: continuar transformant el model urbà del municipi; seguir avançant cap un poble més net, segur, viu i amb autoestima i, finalment, millorar la governança fent un ajuntament més accessible i proper.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad