Així serà el nou centre de salut de Manacor

El nou centre de salut de Manacor ja té disseny. El despatx d’arquitectura González de Valladolid (el mateix que ha guanyat el concurs pels nous Jutjats del carrer Pilar) ha estat el guanyador del concurs d’idees convocat per la conselleria de Salut del Govern i que aquest dilluns ha estat presentat oficialment.

Situat enmig del parc del Molí den Beió, on ara hi ha l’espai per a cans, l’edifici intentarà mimetitzar-se al màxim amb el que l’envolta i el marès serà una part molt important del disseny constructiu. Amb un cost de 10 milions d’euros, el segon centre de salut (que durà el nom de Na Camel·la) atendrà a 17.000 targetes sanitàries que ja no hauràn d’anar a sa Torre i que es distribuiran segon la proximitat.

Amés serà centre SUAP, o sigui de Servei d’Urgències d’Atenció Primària, el que vol dir que estarà obert tot el vespre i també durant els caps de setmana, a fi d’alleugerir de pacients a les Urgències de l’hospital comarcal de Manacor. El nou centre de salut constarà de 45 consultes i s’hi podran realitzar cirurgies menors. Està previst que es pugui començar a construir dins enguany i que les obres durin entre 18 i 24 mesos.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad