L’acadèmia Rafel Nadal tendrà una altra escultura alternativa del tennista

El tennista manacorí Rafel Nadal ha fet saber a l’Ajuntament que la municipal no serà l’única estàtua de la seva figura que s’erigirà en els propers mesos a Manacor. I és que la família Nadal està concretant el disseny d’una altra escultura, de diferents característiques a la municipal, que es col·locaria a la Rafa Nadal Academy i que completaria el complex esportiu de tecnificació i museu.

Llum verda de Rafel Nadal a l’Ajuntament per triar escultor i pressupost

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad