L’acadèmia Rafel Nadal tendrà una altra escultura alternativa del tennista

El tennista manacorí Rafel Nadal ha fet saber a l’Ajuntament que la municipal no serà l’única estàtua de la seva figura que s’erigirà en els propers mesos a Manacor. I és que la família Nadal està concretant el disseny d’una altra escultura, de diferents característiques a la municipal, que es col·locaria a la Rafa Nadal Academy i que completaria el complex esportiu de tecnificació i museu.

Llum verda de Rafel Nadal a l’Ajuntament per triar escultor i pressupost

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad