Detinguts dos homes de 72 i 73 anys per robar a cotxes de Porto Cristo i Cala Varques

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van detenir aquest passat divendres a dues persones grans de 73 i 72 anys, per ser, presumptament, els autors d’almenys tres robatoris amb força a l’interior de vehicles estacionats als aparcaments de les zones de costa del municipi freqüentades per turistes, com Cala Varques o Porto Cristo per mitjà de la rotura de la finestra.

En aquesta ocasió gràcies a la col·laboració ciutadana es va poder saber que els dos lladres professionals s’estaven movent per aquesta zona d’actuació dins un vehicle concret, i aportaren a la Policia diverses fotografies preses durant uns dels delictes, tot això va permetre la immediata identificació daquests individus.

Un d’ells viu a una residència

Després es van procedir a realitzar diverses gestions per saber on vivien els dos septuagenaris, per comprovar que tots dos vivien a Palma, des d’on es traslladaven a les seves zones de ‘treball’. Una circumstància curiosa és que un d’ells resideix de manera habitual en una residència de la tercera edat. Els presumptes autors compten amb nombrosos antecedents, més de 90 en el cas del primer i prop de 80 detencions en el cas del segon, de les quals en 18 conjuntes. Després de les oportunes diligències policials dissabte passat els dos presumptes autors van ser posats a disposició del Jutjat de Guàrdia de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad