Martí Sàez presenta el seu nou treball discogràfic a s’Agrícola

Aquest dissabte 11 de març la sala d’actes de s’Agrícola fou l’escenari de presentació del nou CD de Martí Sàez titulat ‘Oratge de Tramuntana’, un treball discogràfic enregistrat a Cas Músic (Santa Eugènia) amb el suport de l’Ajuntament de Pollença i la Direcció Insular de Política Lingüística.

‘Oratge de Tramuntana’ consta de catorze cançons amb música de Martí Sàez i textos d’Antoni Bissanyes, Miquel Martí i Pol, Miquel Costa i Llobera i Joana Raspall. Martí Sàez (veu i guitarra) va tocar la totalitat del seu nou treball acompanyat per Elisa Sayrol a la veu; Joan Antoni Amengual al tiple; Joan Cladera al baix; Mateu Vila a la percussió i Xisco Cladera a la guitarra i el llaüt.

El repertori, on predominen les lletres festoses del pollencí Toni Bisanyes, un hàbil i inspirat glosador amb el qual en Saez ja hi ha gravat un bon grapat de cançons amb música pròpia, va estar complementat per poemes de Martí i Pol (Xocolata desfeta), Joana Raspall (Endavant) i Costa i Llobera. La cantant Elisa Sayrol oferí una subtil interpretació solista de Dos sospirs, el deliciós poema del mossèn pollencí: la vella, resa qui resa… la jove, mirant-se el fum… Una vetlada molt agradable i un altre encert en la programació musical de l’Associació Cultural s’Agrícola.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad