Martí Sàez presenta el seu nou treball discogràfic a s’Agrícola

Aquest dissabte 11 de març la sala d’actes de s’Agrícola fou l’escenari de presentació del nou CD de Martí Sàez titulat ‘Oratge de Tramuntana’, un treball discogràfic enregistrat a Cas Músic (Santa Eugènia) amb el suport de l’Ajuntament de Pollença i la Direcció Insular de Política Lingüística.

‘Oratge de Tramuntana’ consta de catorze cançons amb música de Martí Sàez i textos d’Antoni Bissanyes, Miquel Martí i Pol, Miquel Costa i Llobera i Joana Raspall. Martí Sàez (veu i guitarra) va tocar la totalitat del seu nou treball acompanyat per Elisa Sayrol a la veu; Joan Antoni Amengual al tiple; Joan Cladera al baix; Mateu Vila a la percussió i Xisco Cladera a la guitarra i el llaüt.

El repertori, on predominen les lletres festoses del pollencí Toni Bisanyes, un hàbil i inspirat glosador amb el qual en Saez ja hi ha gravat un bon grapat de cançons amb música pròpia, va estar complementat per poemes de Martí i Pol (Xocolata desfeta), Joana Raspall (Endavant) i Costa i Llobera. La cantant Elisa Sayrol oferí una subtil interpretació solista de Dos sospirs, el deliciós poema del mossèn pollencí: la vella, resa qui resa… la jove, mirant-se el fum… Una vetlada molt agradable i un altre encert en la programació musical de l’Associació Cultural s’Agrícola.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad