Marga Fons ja és la candidata de El Pi a la batlia de Manacor

Fons aposta per recobrar “l’essència” de Manacor i per la reconciliació dels nuclis 

 

Marga Fons serà la candidata de Proposta per les Illes (El Pi) a l’Ajuntament de Manacor. Fons ha rebut el suport dels afiliats i simpatitzants per encapçalar la llista d’El Pi a les pròximes eleccions. “Tenc moltes ganes i molta il·lusió per fer feina pel meu estimat poble. M’acompanya un grup de persones compromeses, feineres i amb ganes de canvi”, ha declarat Fons.

La candidata ha assegurat que fa aquesta passa endavant per recobrar “l’essència” de Manacor i tots els seus nuclis. “Volem recuperar el Manacor de sempre, proper a la gent, dinàmic, actiu. Que estigui al costat del comerç de proximitat, de les nostres empreses, de les persones. No podem perdre la identitat com a poble”.

Així mateix, Fons ha indicat que ho farà des de la “centralitat, moderació i tranquil·litat”, i ha afegit que “durant aquests quatre anys hem constatat com tot sa polititzat molt. Tots els manacorins ens hem de sentir representats en tots i cada un dels àmbits, i ara, consideram que no és així”.

Amb tot, la candidata ha finalitzat la seva intervenció, assenyalant que un dels seus temes prioritaris és la reconciliació dels nuclis germans. “Farem feina tot l’any, durant els quatre anys, per tots i cada un dels nuclis del municipi de Manacor. Perquè tots ells, amb les seves peculiaritats, han d’estar ben dotats i han de tenir el suport de l’Ajuntament sempre no només quan venen eleccions”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad