La Fira d’estocs omple els carrers del centre de la ciutat

Els carrers comercials de Manacor es va omplir aquest dissabte de gent que ha aprofitat per acostar-se a la fira d’estocs que ha impulsat l’Ajuntament de Manacor en el marc de la campanya de suport al comerç local ‘Una volteta per Manacor’. Fins a quaranta comerços participaren d’aquesta jornada, en què les botigues tregueren els seus estocs al carrer i oferiren atractius descomptes a la clientela.

Una volteta per Manacor’ és la nova campanya de dinamització comercial de l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu de donar a conèixer el comerç local entre la població i incrementar l’afluència de visitants al municipi.

Dues de les activitats centrals d’aquesta campanya han tengut lloc aquest dissabte durant tot el dia. Des de les 10h del matí fins a les 20.30h de l’horabaixa, amb regals promocionals als compradors dels comerços locals, la fira d’estocs ha omplert de productes el carrer.A partir de les 17 h el centre ha comptat amb l’animació de la Jaia Corema, els gegantons de Manacor i la xaranga musical que s’han passejat pels carrers més comercials.

A partir de les 21 h, el recinte del Parc Municipal s’ha obert al públic que assistirà al concert d’Anegats i DJ Jara. Per a poder obtenir les entrades per al concert, haurà estat necessari haver bescanviat tiquets de compra d’algun comerç local del municipi de Manacor. Es podia obtenir una entrada per cada 10 euros gastats en un comerç local, fins un màxim de dues entrades per tiquet (10 euros: una entrada / A partir de 20 euros: dues entrades). Aquelles persones que havien comprat a la fira d’estocs poden anar directament al Parc Municipal amb el tiquet de compra.

Una volteta per Manacor

La campanya de dinamització comercial ‘Una volteta per Manacor’ apropa les particularitats i el capital humà de totes les persones que cada dia aixequen la barrera i fan que Manacor sigui una ciutat viva. Amb aquesta campanya de dinamització del comerç local, l’Ajuntament de Manacor pretén augmentar la consciència i la fidelitat dels ciutadans respecte de les botigues i negocis locals, fomentar l’economia local i millorar la qualitat de vida de tota la comunitat. Aquest tipus de campanyes poden ajudar a combatre l’homogeneïtzació i la desaparició de petites empreses i a promoure una economia més sostenible, diversa i rica. La iniciativa combina diferents activitats i formats.

‘Una volteta per Manacor’ arrencà amb el vídeo promocional dedicat als negocis de la plaça des Cós, en què els protagonistes són els mateixos comerciants, que expliquen d’una manera distesa la seva activitat i els productes que ofereixen. La intenció és apropar el comerciant als potencials clients, ja que la proximitat i la professionalitat del comerciant en aquests casos és primordial per a adquirir els poductes als comerços del municipi enlloc de realitzar les compres on line, a grans superfícies o a altres municipis. Aquest divendres s’ha estrenat el segon vídeo, en què hi participen tretze comerços de l’avinguda de Baix des Cós.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad