Així seria un pàrking soterrat a la plaça del Mercat

El PP proposa un tercer aparcamentsubterrani per pal·liar la falta d’aparcament al centre 

 

Una de les propostes més valentes i arriscades que el Partit Popular de Manacor presentarà al seu programa electoral és la de construir un pàrking soterrat de dues plantes a la plaça Ramon Llull. 

“Ja ho hem avançat en altres ocasions, des del Partit Popular no compartim la manera ni el concepte de la implementada zona ZPR, és per aquest motiu que en el nostre programa ens comprometem a eliminar-la. Tot i així, creim que el centre comercial de la ciutat de Manacor ha de tenir més zones per a vianants. Per tant es fa necessari comptar amb més àrees d’aparcament i també de càrrega i descàrrega per als repartidors”, han dit des de la direcció local del partit que lidera Maria Antònia Sansó.

“És imprescindible cercar una fórmula que permeti conciliar la vida dels veïnats, dels comerciants, i també d’aquells que per un o altre motiu necessiten acostar-se al centre en un vehicle. Així, una de les primeres passes que s’ha de fer és aconseguir més llocs on aparcar al centre. Des del Partit Popular de Manacor creim que la plaça Ramon Llull és el lloc més idoni. Hem valorat l’opció d’ampliar el pàrking de na Camel·la, tot i que finalment ens decantam per la construcció d’una nova instal·lació”. 

D’aquesta manera Manacor comptarà amb tres grans infraestructures on estacionar que es corresponen amb tres de les principals artèries d’entrada o accés al centre de la ciutat (plaça Sant Jaume, na Camel·la i plaça Ramon Llull). La proximitat de grans superfícies també fa que la plaça Ramon Llull cobri major rellevància a l’hora de posicionar-se com a millor opció. 

“Som ben conscients que la proximitat del torrent és un fet molt important a l’hora de valorar el projecte i la seva execució. Tot i així, les primeres consultes tècniques que hem fet al respecte avalen la possibilitat de que la plaça Ramon Llull tingui un aparcament soterrat de dues plantes amb capacitat per varis centenars de vehicles“. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad