Els sistemes antiincendi del Jysk no s’activaren

Després del gran incendi que aquest passat dijous horabaixa va arrassar la nau de l’empresa de mobiliari Jysk al centre comercial Olivart de Manacor, ja se comencen a saber algunes coses sobre el succés. Una d’elles és que no s’activaren els sistemes antiincendis de la tenda, així com el fet que els Bombers de Mallorca no van poder utilitzar cap hidrant de la zona, ja que no van funcionar adequadament.

Una altre punt ja confirmat és que la nau cremada i que incloia dos negocis, haurà de ser tirada abaix en haver sofert greus danys estructurals. El batle de Manacor, Miquel Oliver, ja ha advertit també que s’haurà d’investigar amb precisió si les instala·lacions tenien un sistema de seguretat adequat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad