L’Ajuntament recomana no fer avui esport defora per la qualitat de l’aire

La Policia Local de Manacor està fent feina, juntament amb la Policia Nacional i els Bombers, a l’incendi declarat avui capvespre a una nau comercial situada a l’entrada de Manacor per la Ma-15. S’han desallotjat dos immobles i de moment no consta que hi hagi persones ferides.
El trànsit d’accés a Manacor per la Ma-15 s’ha hagut de desviar per la ronda de circumval·lació i per l’accés al Polígon industrial.
L’Ajuntament de Manacor recomana no fer pràctiques esportives a l’exterior degut a la qualitat de l’aire que hi ha a Manacor en aquests momentsa causa de l’incendi.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad