L’Ajuntament recomana no fer avui esport defora per la qualitat de l’aire

La Policia Local de Manacor està fent feina, juntament amb la Policia Nacional i els Bombers, a l’incendi declarat avui capvespre a una nau comercial situada a l’entrada de Manacor per la Ma-15. S’han desallotjat dos immobles i de moment no consta que hi hagi persones ferides.
El trànsit d’accés a Manacor per la Ma-15 s’ha hagut de desviar per la ronda de circumval·lació i per l’accés al Polígon industrial.
L’Ajuntament de Manacor recomana no fer pràctiques esportives a l’exterior degut a la qualitat de l’aire que hi ha a Manacor en aquests momentsa causa de l’incendi.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad