L’ajuntament celebra l’acord signat al Tamib per evitar la vaga de fems

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assistit a la signatura amb el compromís de convocar un ple extraordinari abans de l’1 d’abril

 

 L’Ajuntament de Manacor ha signat aquest dimecres migdia al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB) l’acord amb l’empresa concessionària de recollida de residus i neteja viària LUMSA i els seus treballadors que permet desbloquejar la convocatòria de vaga indefinida que havia de començar ahir dimarts 7 de març.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assistit a la signatura, juntament amb els representants dels treballadors i de l’empresa i ha valorat molt positivament l’esforç que durant la jornada de dimarts varen fer tant treballadors com empresa per arribar a un acord que aquest dimecres s’ha materialitzat.

Segons l’acord signat, LUMSA es compromet a fer efectiu el pagament del 5,7% de l’increment salarial als treballadors durant sis mesos i l’Ajuntament de Manacor assumeix el compromís de convocar un ple extraordinari aquest mes de març amb l’objectiu d’iniciar l’expedient per a la materialització d’un nou contracte per a dos anys, que seria d’aplicació a partir del proper mes de setembre. Els treballadors, per la seva banda, mantenen que si dia 1 d’abril aquest compromís no es compleix, reactivaran la convocatòria de vaga.

«El ple extraordinari es durà a terme aquest mes de març i aquest conflicte concret quedarà resolt», ha assegurat Oliver.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad