Esteve Sureda serà el candidat de Vox a la batlia de Manacor

Els rumors finalment s’han confirmat i Esteve Sureda serà el candidat de Vox a la batlia de Manacor, a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Aquest dilluns la direcció del partit verd es va reunir per donar per bona una opció que es farà oficial aquest proper divendres.

S’acaba així una història d’anades i vengudes que ha implicat a varis partits de la dreta manacorina. Tot va començar quan fa dues setmanes Javier Fernández Puerto renunciava per motius personals a ser el número u de les llistes de Vox a Manacor quan pareixia estava confirmat.

A partir d’aquí, van començar a aparèixer una serie de noms per substituir-lo. Se sap que varis representants palmesans de Vox van mantenir converses, per exemple, amb l’empresari del cotxe Mateu Català, amb el líder de Plataforma per Manacor, José Antonio Argiz, o fins i tot amb l’anterior candidata a les municipals, Vanessa Jofre. Però l’espantada d’Esteve Sureda de Nou Ordre Nacional, ara fa 10 dies per discusions amb Pedro Duran (qui posa els doblers al partit i qui ara serà el número u a la llista dels grocs), va fer que Vox sen donés compte del potencial mediàtic de l’empresari agrícola i li oferís encapçalar les llistes en previsió d’aconseguir un regidor a les eleccions de d’aquí tres mesos.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad