Maria Antònia Sansó ja és oficialment candidata del PP a la batlia

Maria Antònia Sansó (Manacor 1983) ja és oficialment la candidata del Partit Popular de Manacor per optar a la batlia de l’ajuntament de Manacor a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Després que la Junta Executiva de la formació manacorina la proposés a la direcció del partit, aquesta ha donat per bona la decisió presa de manera unànime. De fet, anit passada, la presidenta de la formació, Marga Prohens, visità Manacor per escenificar de manera oficial el nomenament de Sansó. 

“A Manacor no podeu tenir millor candidata que Maria Antònia Sansó” digué Prohens en dirigir-se als assistents. “Na Maria Antònia és capaç de sumar, i ho fa des de la generositat” destacà Prohens. A més, la presidenta del Partit Popular de les Illes Balears i candidata a la presidència del Govern reiterà el seu compromís amb els manacorins i manacorines i amb la seva salut: “El segon centre metge deixarà de ser una promesa per ser una realitat”. 

Així mateix, Prohens incidí en la necessitat que els exàmens de conduir es puguin fer a Manacor i recordà la seva promesa d’eliminar l’ impost de successions. 

Per la seva banda, Llorenç Galmés, president del Partit Popular de Mallorca i candidat al Consell de Mallorca a les pròximes eleccions també tingué paraules per a Maria Antònia Sansó i per al municipi de Manacor. “El món del trot segueix abandonat. Com en tot, moltes promeses i pocs fets. La carretera Felanitx – Manacor igual, Via Portugal igual, el problema d’aparcament a Cala Varques igual… Hi ha qüestions urgents que s’han d’atendre ja” insistí Galmés mostrant el seu compromís. 

Maria Antònia Sansó també es dirigí als assistents mostrant clarament la il·lusió i les ganes amb que encara aquest nou repte. “Puc dir ben orgullosa i satisfeta que no som la mateixa Maria Antònia Sansó de fa quatre anys. He crescut i he après molt. Avui me sent més preparada que mai i amb moltes ganes. La oposició també és una gran escola. Entre la meva experiència laboral i l’experiència política crec que he madurat i això se reflecteix en la manera que tinc d’entendre i de fer política” digué Sansó. 

Maria Antònia Sansó ha desenvolupat la seva tasca professional en el sector turístic i també de l’obra pública en llocs de rellevància d’empreses privades. Actualment treballa a l’administració pública. És mare de dues nines i compta amb una diplomatura en Turisme i una llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad