La Banca March tanca la seva oficina del carrer Major

La imatge

 

La Banca March, una de les entitats bancàries més potents de les illes Balears, tanca la seva oficina del carrer Major de Manacor. Situada en un dels edificis més característics de la ciutat, ben a prop de l’Ajuntament i de la plaça des Convent, l’empresa vol situar-se més propera al centre neuràlgic i per això ja té mirada una nova ubicació pel canvi. Segons ha pogut saber aquesta revista, l’oficina es traslladarà a la cantonada entre la plaça de Na Camel·la i el carrer Amargura, on està situada la perruqueria Llongueras.

De fet, ja ha començat l’efecte dominó i Llongueras, a qui li acabava el contracte de lloguer, ja ha arribat a un acord per traslladar-se al local de veïnat on hi havia la tenda Urban, que abandona el lloc. Feia dècades que la Banca March estava lligada al carrer Major, primer com a part de l’antic edifici regionalista que es va tirar abaix a la dècada dels 60 i després ja amb el modern. També va tenir un espai cultural i centre d’exposicions al mateix carrer, que va haver de tancar fa uns 10 anys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad