Núria Hinojosa torna a liderar la llista del PSOE a les eleccions municipals

Els Socialistes de Manacor van celebrar aquest passat dimecres 22 de febrer una assemblea extraordinària per aprovar la candidatura municipal que se presentarà a les properes eleccions de 28 de maig. La militància del PSIB-PSOE de Manacor ha donat el vistiplau a la llista proposada per la secretària general i candidata a la batlia, Núria Hinojosa, que torna a encapçalar la llista.

“Es tracta d’una candidatura plural, paritària i intergeneracional, format per un equip de persones que representen tots els nuclis de població i les diverses barriades del municipi. És un grup de dones i homes que destaquen en els seus respectius àmbits i sectors professionals com l’educació, l’esport, l’empresa, la mobilitat o la cultura”, explica el partit en una nota de premsa.

Hinojosa assegura que “és una llista seleccionada per guanyar les properes eleccions i que conjuga l’experiència d’aquests quatre anys al capdavant del govern municipal amb la il·lusió i les aptituds que aporten les incorporacions presentades”.

La candidatura del PSIB-PSOE de Manacor que concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig està format per les següents persones:

1. Núria Hinojosa Abenza

2. Artur Aguiló Frau

3. Maria Antònia Truyols Martí

4. Llorenç Mesquida Adrover

5. Mar Nicolau Riera

6. Pere Gomila Planas

7. Mika Nicolau Mas

8. Rubén Sierra Camarero

9. Bel Aguilar Llull

10. Pere Duran Llodrà

11. Carme González Perelló

12. Julià Jaume Miquel Pasqual

13. Gema Ciudad Parralejo

14. José Antonio Montoya Ruiz

15. Rosario Izquierdo Calero

16. Xisco Amor Frau

17. Magdalena Riera Frau

18. Marc Juaneda Caldentey

19. Raquel Tojeiro Pedreiro

20. Sebastià Nadal Santandreu

21. Amanda Fernández Rubí

Suplents:

1. Maria Duran Febrer

2. Mercè Amer Riera

3. Sebastià Riera Fullana

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad