Esteve Sureda deixa Nou Ordre Nacional

Esteve Sureda, candidat a la batlia de Manacor per a les properes eleccions municipals de maig, ha deixat Nou Ordre Nacional. El partit conservador ideat per Pedro Duran i Toni Capó queda així sense la imatge visible que havia anat protagonitzant tots els actes i vídeos promocionals i de denuncia arreu de Manacor i Porto Cristo, i que tenia un discurs de marca definit.

Si bé les informacions oficials del propi partit apunten a que la fugida de Sureda haurien estat raons personals: “n’Esteve ens ha dit que havia de triar la família per damunt el partit i amb tristesa així ho hem acceptat”, deia avui dematí Toni Capó visiblement afectat, altres membres apunten a unes discusions internes entre Sureda i Pedro Duran (qui sufraga la campanya) per determinar quins eren els noms de la llista definitiva i per diverses qüestions concretes com la ZPR o per on atacar l’actual equip de govern.

Precisament ara serà Duran qui es farà càrrec de la direcció del partit i qui serà el cap de llista de Nou Ordre de cara als propers comicis locals de primavera: “Són coses personals que ens han sorprès. No podia dedicar tot el temps que nosaltres volíem a la campanya i la família és una part molt important per a ell. De totes formes li agraïm la feina feta fins ara i tampoc descartam que d’aquí a que es facin les llistes pugui tornar”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad