Esteve Sureda deixa Nou Ordre Nacional

Esteve Sureda, candidat a la batlia de Manacor per a les properes eleccions municipals de maig, ha deixat Nou Ordre Nacional. El partit conservador ideat per Pedro Duran i Toni Capó queda així sense la imatge visible que havia anat protagonitzant tots els actes i vídeos promocionals i de denuncia arreu de Manacor i Porto Cristo, i que tenia un discurs de marca definit.

Si bé les informacions oficials del propi partit apunten a que la fugida de Sureda haurien estat raons personals: “n’Esteve ens ha dit que havia de triar la família per damunt el partit i amb tristesa així ho hem acceptat”, deia avui dematí Toni Capó visiblement afectat, altres membres apunten a unes discusions internes entre Sureda i Pedro Duran (qui sufraga la campanya) per determinar quins eren els noms de la llista definitiva i per diverses qüestions concretes com la ZPR o per on atacar l’actual equip de govern.

Precisament ara serà Duran qui es farà càrrec de la direcció del partit i qui serà el cap de llista de Nou Ordre de cara als propers comicis locals de primavera: “Són coses personals que ens han sorprès. No podia dedicar tot el temps que nosaltres volíem a la campanya i la família és una part molt important per a ell. De totes formes li agraïm la feina feta fins ara i tampoc descartam que d’aquí a que es facin les llistes pugui tornar”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad