El PP proposa una carpa multifuncional de 1.300 m2

El Partit Popular de Manacor proposa una carpa multifuncional fixa on fer-hi concerts, practicar esport o dur-hi a terme fires i altres actes públics, que deixaria 1.296 metres quadrats d’àrea diàfana.

“Manacor té una evident falta d’espais on celebrar actes culturals, esportius o comercials a fi d’oferir sortides als joves que cada pic tenen manco espais propis. Per aquest motiu, des del Partit Popular de Manacor volem avançar que una de les propostes que durem en el programa electoral de cara a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023, serà la creació d’un espai muntifuncional en forma de carpa fixa”, han apuntat avui en una nota de premsa.

“No és la primera vegada que ho deim, no es tracta d’inventar res, si no de copiar allò que funciona en altres indrets. D’aquesta manera, agafant la idea inicial de la carpa esportiva que tenen al poble veïnat de Son Carrió; hem cercat altres exemples que ho complementessin per donar sortida a les necessitats reals del nostre municipi”.

El PP s’ha inspirat també en la carpa fixa que s’instal·là al Parque Bakea del municipi de Bakio, al País Basc. En aquest cas compta amb una lona de gran resistència, de 8 metres d’altura en el punt més alt i de 4,5 metres en els laterals.

Aquesta carpa disposa d’il·luminació led, un sistema de recollida de pluvials per evitar que, en cas de pluja, l’aigua faci bosses a la lona. A més, fa 42 per 27 metres, donant lloc a una àrea diàfana de 1.296 metres quadrats. L’espai multifuncional acostuma a estar descobert en els costats, però si fos necessari també es poden cobrir, deixant només operatius els accessos que es considerin. Aquest fet facilita també l’organització d’actes que van amb entrada numerada.

“Des del Partit Popular consideram que poder disposar d’un espai d’aquestes característiques podria facilitar la organització de concerts, de fires, o d’esdeveniments esportius com ara entrenaments o fins i tot partits entre companys per als més joves. A més, també podria estar a disposició dels centres escolars i altres organitzacions o associacions en cas que aquests ho requerissin”.

“Així mateix, tot i que l’estructura de la carpa és fixa, en cas que en un futur ja no fos necessari aquest espai perquè el municipi disposés d’altres infraestructures; la carpa es podria desmuntar sense problemes. Retornant l’espai a la seva forma inicial. Tot i així, la ubicació i les mides definitives de la carpa que nosaltres proposem s’haurien de consensuar al màxim i consultar en quins espais es podria fer tenint en compte el que dictamini el Pla General i la disponibilitat real de solars municipals”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad