Cristina Sureda campiona de Mallorca absoluta i sub 18

L’Espai Na Camel·la ha estat aquest cap de setmana l’escenari del Campionat de Mallorca femení absolut i femení sub18, tot un èxit per les jugadores del club manacorí Reis i Dames, que ha estat també l’organitzador de l’event.

Cristina Sureda amb 4,5 punts de 5 ha acabat primera, sobretot després de la victòria decisiva amb negres de la 4a ronda la setmana passada sobre l’altra favorita, Maria Antònia Vicens. Però li quedava un darrer repte: el de guanyar amb blanques a Ines Bustos, i així ha estat; amb un estil sòlid i sense concessions ha sabut desplegar un bon joc fins imposar-se a la seva rival i aconseguir el primer lloc sense cedir a la pressió de ser favorita.

En aquest torneig ha guanyat 4 partides, ha sumat 41 punts elo al seu rating i ha aconseguit un perfomance de 2220 elo, bon indicador del seu nivell de joc. Aquests resultats l’han erigida com a campiona absoluta de Mallorca i campiona del tram sub18. Està classificada pels imminents campionats de Balears.

Sara Alícia Veloz confirma la seva progressió.

Poc a poc el joc de Sara Alícia va assolint qualitat i respecte per part dels rivals. El seu campionat ha demostrat una progressió en ascens que ja és una realitat. Ha estat 3a absoluta femenina de Mallorca i segona sub18 amb 4 punts de 5, suma 45 punts elo i comença a ser referent entre les jugadores de Mallorca. Un bon exemple a seguir on la constància i la passió pels escacs acaba donant resultats. Igualment està classificada pels propers campionat de Balears.

A les mencionades Cristina i Sara Alícia cal afegir els nom de l’artanenca Maria Bonet en segona instància. Maria, campiona absoluta femenina de Mallorca i femenina sub18 a l’anterior edició, ha acabat 3a, amb 1’5 punts, al podi del tram de sub18 i 5a a la classificació absoluta. No ha tingut massa fortuna a les partides decisives contra les rivals directes però de segur que aviat desplegarà el seu joc i estarà ben adalt en futures edicions

Amb aquests resultats els podis han estat:

Campionat femení absolut de Mallorca:

1a Cristina Sureda, 4,5 punts. Reis i Dames de LLevant

2a Maria Antònia Vicens, 4 punts. Maria de la Salut.

3a Sara Alícia Veloz, 4 punts. Reis i Dames de Llevant.

Campionat femení sub 18

1a Cristina Sureda, 4,5 punts. Reis i Dames de Llevant.

2a Sara Alícia Veloz, 4 punts. Reis i Dames de Llevant.

3a Maria Bonet, 1,5 punts. Reis i Dames de LLevant.

Altres representants del club.

La nodrida representació del nostre club també ha comptat amb la presència de la incombustible Maria Lluïsa Viver i de la constant Lais Navarro, que són un bon exemple a seguir de passió pels escacs i de fidel participació en els events. Confiam que seguesquin així i esperam la seva participació en futures edicions i altres campionats representant el nostre club.

En darrer lloc de la crònica donar l’enhorabona a l’àrbitre Manuel Queirolo pel seu bon fer i a la resta de la gent del nostre club, que tots sabem qui són, que sempre hi estan al darrere, fent feina en permanent back office 24/7, organitzant campionats i aconseguint que Manacor i Artà estiguin al mapa dels escacs de Mallorca.

Per l’entrega de premis varen estar presents la regidora de l’ajuntament de Manacor, Carme Gomila, a la qual el club li agraeix la seva predisposició sempre que se li demana, la responsable dels escacs femení de la junta gestora de la Federació Balear, Xelo Pou i el president del club Reis i Dames, Miquel Sureda.
Es va entregar un obsequi a totes les participants i després varem poder disfrutar d’un bon refresc. Destacar el gran ambient entre les jugadores.
Enhorabona a totes

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad