Tothom qui vulgui podrà vendre articles de segona mà a ca seva

La iniciativa tendrà lloc el proper dissabte 1 d’abril i les persones interessades podran vendre els objectes usats que ja no utilitzen

L’ajuntament de Manacor organitza un esdeveniment consistirà en un Mercadet de segona mà a les cases o cotxeries particulars amb l’objectiu de vendre béns usats. Les persones interessades, des de casa, podran obrir el seu garatge (o un altre espai) al públic per tal d’exposar els objectes usats que ja no s’utilitzin, els quals vulgui vendre i donar un segon ús.

Amb aquesta iniciativa es pretén allargar la vida dels productes i generar menys residus, al mateix temps que es dona visibilitat al compromís del poble amb el reciclatge i la reutilització de productes i, per extensió, es promou l’economia circular i la conseqüent defensa del medi ambient i l’entorn natural. La iniciativa aplica les 4 R: reduir, reutilitzar, reciclar i recuperar.

Amb aquesta modalitat, es facilita als particulars la venda en no haver de desplaçar tots els objectes, ja que es fa des de casa, donant l’oportunitat a altres persones de poder adquirir-los i aprofitar-los.

El Mercadet de segona mà a ca vostra tendrà lloc el proper dissabte dia 1 d’abril de 9 h a 20 h. Cada participant haurà de detallar i exposar l’horari d’atenció al públic a la seva façana. Hi poden participar totes les persones físiques sense ànim de lucre del municipi de Manacor.

Per participar en el Mercadet de segona mà a ca vostra s’ha de realitzar la inscripció a partir de dia 22 de febrer fins dia 19 de març de 2023. Es pot descarregar el model d’inscripció a www.manacor.org/ca/mercadet-de-segona-ma-ca-vostra i una vegada emplenat s’ha d’enviar mercats@manacor.org adjuntant una fotocòpia del DNI. També es pot emplenar i entregar presencialment a la Delegació de Mercats situada a la 3a planta de l’edifici del c. Major, 22 de Manacor.

Es podran vendre productes de segona mà com ara llibres, discs, pel·lícules, joguines, instruments musicals, material informàtic, aparells tecnològics, material esportiu, eines, roba i complements, parament de la llar, estris de cuina, petits electrodomèstics i aparells elèctrics, material de jardineria, mobiliari, decoració, material d’infants, antiguitats, col·leccionisme…Això sí: tot ha de ser de segona mà. Per tant, no es podrà autoritzar la venda professional, la venda d’estocs procedents de botigues, la venda de productes perillosos o nocius per a la salut ni la venda o intercanvi d’animals o aliments.

L’Ajuntament de Manacor difondrà un plànol per al públic amb els diferents punts de venda de tots els participants i especificant l’especialitat de venda de cada punt si n’és el cas.

Les persones interessades poden obtenir més informació al següent telèfon: 662350622 (Delegació de Mercats). INSCRIPCIONS, AQUÍ

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad