AIPC-SyS demana uns comptes descentralitzats i el PP critica la despesa excessiva

Tot i l’aprovació dels pressupostos municipals d’ahir per un valor total de 51,6 milions d’euros, també hi ha hagut veus crítiques malgrat l’aprovació. AIPC/SYS hi ha votat en contra: “Aquests són els quarts pressupostos que presenta l’equip de govern i des del 2020 demanam uns pressupostos descentralitzats per als diferents nuclis de població com teníem abans. Això facilita al regidor o regidora la tasca a l’hora d’executar-ho”, han explicat.

“Aquest és un clar símptoma de centralització. Per altra banda, i un altre motiu del nostre vot, són les formes. Aquests pressupostos s’han presentat tard. Hem començat l’any amb uns pressupostos prorrogats. Hem passat de no tenir-los llestos per a finals d’any i tenir la possibilitat de funcionar sense aprovar-los dins aquest mandat a haver-los d’aprovar corrent”, ha criticat AIPC-SyS.

Per la seva banda, el PP també va dir no als pressuposts municipals per aquest 2023. “Tenen més de 4 milions d’euros d’ençà que començaren a governar. Una quantitat que no es nota en millores per als ciutadans. S’han limitat a inflar les partides amb aquests més de quatre milions d’euros. No volen abaixar imposts tot i poder-ho fer sobradament”, ha dit la portaveu Mari Antònia Sansó.

“No proposen inversió. Només els interessa gastar i gastar. La partida d’esports la retallen a la meitat. Tota una declaració d’intencions. El pressupost per joventut també pateix una retallada considerable. I els pressuposts participatius dels quals tant presumien també baixen. A la piscina municipal ni l’anomenen. Els seus fets avalen la mala gestió que practiquen: piscina tancada, però generant despesa. Grua comprada i aturada i pagant les retirades de vehicles a un tercer. Platges municipalitzades donant mal servei i deixant d’ingressar mig milió d’euros…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad