AIPC-SyS demana uns comptes descentralitzats i el PP critica la despesa excessiva

Tot i l’aprovació dels pressupostos municipals d’ahir per un valor total de 51,6 milions d’euros, també hi ha hagut veus crítiques malgrat l’aprovació. AIPC/SYS hi ha votat en contra: “Aquests són els quarts pressupostos que presenta l’equip de govern i des del 2020 demanam uns pressupostos descentralitzats per als diferents nuclis de població com teníem abans. Això facilita al regidor o regidora la tasca a l’hora d’executar-ho”, han explicat.

“Aquest és un clar símptoma de centralització. Per altra banda, i un altre motiu del nostre vot, són les formes. Aquests pressupostos s’han presentat tard. Hem començat l’any amb uns pressupostos prorrogats. Hem passat de no tenir-los llestos per a finals d’any i tenir la possibilitat de funcionar sense aprovar-los dins aquest mandat a haver-los d’aprovar corrent”, ha criticat AIPC-SyS.

Per la seva banda, el PP també va dir no als pressuposts municipals per aquest 2023. “Tenen més de 4 milions d’euros d’ençà que començaren a governar. Una quantitat que no es nota en millores per als ciutadans. S’han limitat a inflar les partides amb aquests més de quatre milions d’euros. No volen abaixar imposts tot i poder-ho fer sobradament”, ha dit la portaveu Mari Antònia Sansó.

“No proposen inversió. Només els interessa gastar i gastar. La partida d’esports la retallen a la meitat. Tota una declaració d’intencions. El pressupost per joventut també pateix una retallada considerable. I els pressuposts participatius dels quals tant presumien també baixen. A la piscina municipal ni l’anomenen. Els seus fets avalen la mala gestió que practiquen: piscina tancada, però generant despesa. Grua comprada i aturada i pagant les retirades de vehicles a un tercer. Platges municipalitzades donant mal servei i deixant d’ingressar mig milió d’euros…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad