Sant Francesc recapta 830 euros pels afectats dels terratrèmols de Turquia i Síria

Aquest dijous el Col·legi Sant Francesc ha organitzat un berenar solidari a fi de recaptar fons per ajudar les persones que han patit les conseqüències del terratrèmol de Turquia i Síria.

En un ambient festós i de germanor i coincidint amb la celebració del Dijous Llarder, alumnat i professorat s’han vestit de cuiners solidaris d’un berenar saludable elaborat amb productes locals. “Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els comerços de Manacor, que de manera generosa i voluntària aportaren el seu granet d’arena i que ens ajudaren amb els ingredients del berenar: pa, oli, tomàtigues, embotit i fruita”. 

La festa va concloure amb la recaptació de 830’80 euros que seran donats a la ONG de Creu Roja que en aquests moments es troba a primera línea ajudant la gent que ha estat víctima d’aquest desastre natural.

“Volem compartir la frase que acompanyava el cartell informatiu que anunciava el berenar, perquè realment creim que la solidaritat comença amb un canvi de mirada a altres realitats diferents a la nostra : “La solidaritat no és un acte de caritat, sinó una ajuda mútua entre forces que lluiten per un mateix objectiu”. Gràcies a tota la comunitat educativa, al professorat per la implicació i el temps invertit;  a l’alumnat per la vostra sensibilitat; a les famílies per la vostra generositat, i a tots els comerços per la bona acollida que ens heu donat”:

Ca’n Revell, Ca na Rovellona, La Montevideana, Ca na Bernadina, Ca’n Tòfol, Ca’n Beñó, Ca’n Teres, Ses delícies, Ca ses cusses, Ca’n Lluïset,  Gaspar “Melenes”, Pollos Salas, Ca’n Roca, Hiper Centro, C’an Nicolau, Fruites i Verdures na Camel·la, Ca’n Martí, Ca’n Florit, CoAliment, Ca’n Munar, Fruites Febrer, Dispack4 comercial SL.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad