L’escultura de Rafel Nadal serà assegut i davant ca seva

Rafel Nadal tendrà una escultura davant ca seva a Manacor. L’ajuntament de la seva localitat natal ja ha acabat d’esbossar el disseny virtual del que serà el tribut al gran tennista manacorí, un dels millors de tots els temps.

Es tracta en realitat d’un conjunt escultòric que es faria en bronze i que representa Nadal, assegut com si descansés entre un set i un altre, amb la raqueta als peus i una sèrie de botelles. Al seu costat, observant-lo, es col·locaria un segon Rafel, aquesta vegada d’uns set o vuit anys, assegut amb ell i amb una altra raqueta (ara penjada de l’esquena) donant a entendre les seves ganes de guanyar i la il·lusió que el tennista ha mantingut durant tota la seva carrera.

Les dues escultures que en principi han de ser de bronze i d’una mida aproximadament entre el 5 i el 10% més gran que l’escala real, se situaran al cercle de formigó que delimita l’olivera situada davant de la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor, davant de la casa de la família Nadal a la plaça del Palau. De fet, mirant directament a la finca situada a tocar de la històrica torre del que queda de l’antic palau de caça del rei Jaume II.

El que l’ajuntament manacorí encara no té clar és qui s’encarregarà de dur a terme aquest disseny virtual. Des del consistori s’apunta que primer el batle Miquel Oliver s’haurà de reunir amb Rafel Nadal per mostrar-li el conjunt i que el campió mundial doni el vistiplau a la proposta o faci els canvis. Una cita que es demora en el temps ateses les mala relacions existents entre tots dos arran de diversos desacords a conseqüència, per exemple, del pagament de l’IBI de l’acadèmia de tennis que Nadal té a la Torre dels Enagistes.

I és que des que l’Ajuntament va decidir i va aprovar en junta de portaveus erigir una escultura homenatge a Nadal, a principis de juny de l’any passat, batle i tennista s’han reunit una sola vegada a casa de l’esportista, sense que se’n derivés ni de la trobada data d’una recepció ni un acord per a l’homenatge. Així, Oliver espera des del 8 de febrer que Nadal accepti veure el conjunt escultòric.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad