L’antiga nau d’autocars Aumasa surt a la venda

La imatge

 

La nau on fins fa poc s’hi arreglaven i guardaven els autocars d’Aumasa surt a la venda per un preu de 325.000 euros. L’espai, de 450 metres quadrats i situat a l’avinguda dels Pins de Sa Torre, prop de l’ambulatori, està grafiat com a un solar urbà d’unes dimensions de 32×14 metres. Actualment conté la nau industrial a enderrocar. Té una qualificació del sòl RE-IP (residencial intensiva plurifamiliar) i una profunditat edificable de 14 metres. Permet planta baixa i dues plantes pis. L’índex d’intensitat d’ús residencial d’habitatge és de 1/90m2. Permetria l’edificació per tant d’uns 900m² (10 habitatges). Així mateix hi ha la possibilitat de llogar-ho per 1.500 euros al mes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad