L’antiga nau d’autocars Aumasa surt a la venda

La imatge

 

La nau on fins fa poc s’hi arreglaven i guardaven els autocars d’Aumasa surt a la venda per un preu de 325.000 euros. L’espai, de 450 metres quadrats i situat a l’avinguda dels Pins de Sa Torre, prop de l’ambulatori, està grafiat com a un solar urbà d’unes dimensions de 32×14 metres. Actualment conté la nau industrial a enderrocar. Té una qualificació del sòl RE-IP (residencial intensiva plurifamiliar) i una profunditat edificable de 14 metres. Permet planta baixa i dues plantes pis. L’índex d’intensitat d’ús residencial d’habitatge és de 1/90m2. Permetria l’edificació per tant d’uns 900m² (10 habitatges). Així mateix hi ha la possibilitat de llogar-ho per 1.500 euros al mes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad