La Creu Roja ha atès 2.911 persones a Manacor durant 2022

La Creu Roja ha atès un total de 2.911 persones a Manacor durant el 2022, una xifra que reflecteix l’esforç de l’organització per contribuir a donar resposta a les mancances de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat en el municipi. 

A causa de les darreres conseqüències de la pandèmia,  el conflicte a Ucraïna, i l’increment sostingut dels preus de béns i serveis bàsics, la Creu Roja ha intensificat la seva activitat per cobrir les seves necessitats bàsiques de la població en risc d’exclusió.  

Entre els programes que es duen a terme a Manacor, l’organització humanitària es centra en l’atenció a gent gran i amb discapacitat, atenció a persones en situació d’extrema vulnerabilitat, itineraris integrals d’accés a l’ocupació, programes d’intervenció inclusió social amb joves i la promoció d’hàbits saludables. 

Tota aquesta activitat és possible a Manacor gràcies a 67 persones voluntàries que, entre totes elles, han dedicat més de 3.138 hores del seu temps a ajudar, de manera desinteressada, a les persones que més ho necessiten. La labor humanitària de Creu Roja és possible també gràcies a les persones sòcies de l’organització que ja superen les 798 persones. 

Necessitam 100 persones sòcies noves per a la campanya EnZona 

Per a continuar fent front a la crisi actual, la Creu Roja a Manacor ha posat en marxa la campanya EnZona amb l’objectiu d’aconseguir 100 nous socis/es, col·laboradors/es i/o donants que els permeti seguir donant suport a les llars més vulnerables del municipi i continuar prestant ajuda a través de la seva activitat solidària. 

En el marc d’aquesta campanya, l’organització sortejarà com agraïment set quadres, donats pel pintor Salvador Carbonell, entre els nous socis i sòcies que es donin d’alta abans del 31 de març de 2023. 

Totes aquelles persones que estiguin interessades en col·laborar poden rebre més informació a l’Assemblea local de la Creu Roja (c/ Capella Pere Llull,8-1 Manacor) o en el 971 55 58 69. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad