La Creu Roja ha atès 2.911 persones a Manacor durant 2022

La Creu Roja ha atès un total de 2.911 persones a Manacor durant el 2022, una xifra que reflecteix l’esforç de l’organització per contribuir a donar resposta a les mancances de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat en el municipi. 

A causa de les darreres conseqüències de la pandèmia,  el conflicte a Ucraïna, i l’increment sostingut dels preus de béns i serveis bàsics, la Creu Roja ha intensificat la seva activitat per cobrir les seves necessitats bàsiques de la població en risc d’exclusió.  

Entre els programes que es duen a terme a Manacor, l’organització humanitària es centra en l’atenció a gent gran i amb discapacitat, atenció a persones en situació d’extrema vulnerabilitat, itineraris integrals d’accés a l’ocupació, programes d’intervenció inclusió social amb joves i la promoció d’hàbits saludables. 

Tota aquesta activitat és possible a Manacor gràcies a 67 persones voluntàries que, entre totes elles, han dedicat més de 3.138 hores del seu temps a ajudar, de manera desinteressada, a les persones que més ho necessiten. La labor humanitària de Creu Roja és possible també gràcies a les persones sòcies de l’organització que ja superen les 798 persones. 

Necessitam 100 persones sòcies noves per a la campanya EnZona 

Per a continuar fent front a la crisi actual, la Creu Roja a Manacor ha posat en marxa la campanya EnZona amb l’objectiu d’aconseguir 100 nous socis/es, col·laboradors/es i/o donants que els permeti seguir donant suport a les llars més vulnerables del municipi i continuar prestant ajuda a través de la seva activitat solidària. 

En el marc d’aquesta campanya, l’organització sortejarà com agraïment set quadres, donats pel pintor Salvador Carbonell, entre els nous socis i sòcies que es donin d’alta abans del 31 de març de 2023. 

Totes aquelles persones que estiguin interessades en col·laborar poden rebre més informació a l’Assemblea local de la Creu Roja (c/ Capella Pere Llull,8-1 Manacor) o en el 971 55 58 69. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad