El Goya es converteix en un plató de cinema per uns dies

L’enyorat cinema Goya de Manacor ha tornat a obrir les seves portes per uns dies. Ha estat per acollir el rodatge d’algunes escenes de la pel·lícula ‘Un paseo por el Borne’ que durant aquestes setmanes s’està rodant entre Mallorca i Madrid. La producció compta amb la presència d’importants actors espanyols com Rodolfo Sancho (El ministerio del tiempo), Ruth Gabriel (Días contados) o Natalia Verbeke (El otro lado de la cama). Aquest dimarts vam poder parlar amb els responsables de la pel·lícula i veure com es filmaven algunes escenes al pati de butaques manacorí.

  

“És la història d’un director de cinema fracassat, que en el seu moment va ser important i va rebre premis, i que ara no troba el seu lloc a la vida. Un dia es troba a un bar amb un amic que li proposa donar classes de cine a un grup d’alumnes, a fi de que coneguin les tècniques i puguin escriure un guió. A partir d’aquí el protagonista (Rodolfo Sancho) sen donarà compte del seu amor pel cinema i per tornar a connectar amb el que més estima”, diu Lucía Figarola, responsable de la productora El Obrador

“Alhora és un record i una reivindicació cap a les sales de cinema tancades. Sales de barri que no es mereixen l’abandó i per les quals s’hauria de trobar una solució”, expliquen la productora executiva del projecte Elisa Saldaña i el guionista Nick Igea, que duien quatre anys fent rodar la història entre els festivals de Montpelier o Torino, abans de trobar finançament. ‘Un paseo por el borne’ té el suport de Filmax, IB3 i l’ajuda del Consell de Mallorca i el Govern.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad