Obertes les inscripcions per a la III Fira de les Dones de Manacor

La III Fira de les Dones de Manacor se celebrarà el proper dissabte 4 de març de 10 h a 18 h al Claustre de Sant Vicenç Ferrer, el carrer del Convent, la plaça del Convent i la plaça dels Pares Creus i Font i Roig.

La inscripció per a participar-hi ja està en marxa i aquelles persones interessades han de fer la sol·licitud per registre d’entrada de manera presencial a l’Ajuntament de Manacor (carrer Major, 22, 2n pis) o mitjançant la seu electrònica https://manacor.eadministracio.cat/dossier.38 . Les sol·licituds i les normes de participació poden consultar-se a https://manacor.org/ca/igualtat-0

Poden participar a la III Fira de les Dones aquelles dones que es dediquen a l’artesania i que tenguin productes amb qualificació de mestra artesana; dones que es dediquin a l’àmbit artístic i volen vendre o mostrar les seves creacions de petit format; dones comerciants i productores d’alimentació; dones emprenedores del municipi, que regenten empreses, projectes o comerços; food trucks; i totes les associacions feministes, de dones i socioculturals sense afany de lucre que tenguin entre els seus objectius treballar per la igualtat.

Enguany, les parades se situaran a les dues plantes del Claustre de Sant Vicenç Ferrer, en espai cobert.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad