Obertes les inscripcions per a la III Fira de les Dones de Manacor

La III Fira de les Dones de Manacor se celebrarà el proper dissabte 4 de març de 10 h a 18 h al Claustre de Sant Vicenç Ferrer, el carrer del Convent, la plaça del Convent i la plaça dels Pares Creus i Font i Roig.

La inscripció per a participar-hi ja està en marxa i aquelles persones interessades han de fer la sol·licitud per registre d’entrada de manera presencial a l’Ajuntament de Manacor (carrer Major, 22, 2n pis) o mitjançant la seu electrònica https://manacor.eadministracio.cat/dossier.38 . Les sol·licituds i les normes de participació poden consultar-se a https://manacor.org/ca/igualtat-0

Poden participar a la III Fira de les Dones aquelles dones que es dediquen a l’artesania i que tenguin productes amb qualificació de mestra artesana; dones que es dediquin a l’àmbit artístic i volen vendre o mostrar les seves creacions de petit format; dones comerciants i productores d’alimentació; dones emprenedores del municipi, que regenten empreses, projectes o comerços; food trucks; i totes les associacions feministes, de dones i socioculturals sense afany de lucre que tenguin entre els seus objectius treballar per la igualtat.

Enguany, les parades se situaran a les dues plantes del Claustre de Sant Vicenç Ferrer, en espai cobert.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad