L’arbre contra les violències masclistes torna a ser a la plaça de les Perleres

La imatge

 

Aquest dissabte ha tengut lloc la sembra per part de Dones de Llevant d’un nou arbre contra les violències masclistes a la plaça de les Perleres, després que fa uns dies uns desconeguts arrabassessin l’anterior. l’Acte ha comptat amb la participació de l’Ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad