El ‘sheriff’ de Son Macià, Tomàs Sureda, es retira

El passat diumenge dia 22 de gener, el dia de les Beneïdes, el que ha estat ‘Sheriff’ de Son Macià durant 20 anys, Tomàs Sureda, va fer el seu darrer servei vestit de gala, tal i com va començar la seva carrera, a cavall i amb el mateix uniforme.

Aquestes són les paraules que els seus veïnats li dedicaren en un dia tan especial:

Tomàs Sureda Salom, nascut a Son Macià, durant gairebé 20 anys ha estat es sheriff des poble. Quedà ben patent aquest estiu quan mos va fer un pregó excel·lent vestit a l’americana! Tant cert és que ha posat poques multes, com que no ho ha hagut de menester per fer mantenir un cert ordre a la macianera. Segur que algún de nosaltres l’ha posat en un apuro un o altra moment, però amb el seu bon humor i saber estar, s’emporta i ens deixa un balanç molt positiu, i probablement mal de repetir. En un món on tot canvia a la velocitat de la llum, on ja podem entendre el concepte d’estabilitat de la inestabilitat, a tots els nivells, poder dir que hem tengut un policia aprop, veïnat, disposat, entenent i agut, durant tants d’anys és un gust com a poble, en la mateixa mesura que és un disgust anunciar una retirada. De ben de ver que he demanat veure d’aprop el seu carnet, perquè no pareix ver que una jovençà karateka estigui al punt de penjar es vestit i guardar sa porra. Si més no, nins i nines de Son Macià que esteu acostumats a creure (algun n’hi deu a ver dic jo!), no penseu que ara tot serà màniga ampla, que el seu fill Joan permí que va pel camí del pare i heretarà vestit, i porra! Senyores i senyors, un fort aplaudiment pel nostre Sheriff!!

“El poble de Son Macià, a Tomas Sureda Salom, per 20 anys de servei al poble”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad