Carles Grimalt deixa la política després de vuit anys

Carles Grimalt, únic regidor de Podem dins el pacte de govern municipal, ha anunciat que sen va de la pràctica política i deixarà de formar part de l’Ajuntament en acabar la legislatura, a finals del mes de maig. S’acaba així un cicle de vuit anys entre l’oposició i l’equip de govern, amb aquestes paraules que ens ha fet arribar a mode de carta de comiat:

A falta de poc més de 4 mesos per a les pròximes eleccions municipals, vos volia anunciar que no em presentaré com a candidat de Podem a les properes eleccions municipals ni formaré part de cap llista electoral. Així, compleixo amb la meva promesa inicial de servir només durant dos mandats i tanco un cicle molt important en la meva vida que vaig iniciar fa 8 anys. Des de llavors, he mantingut el meu ferme compromís de no convertir-me en un professional de la política. Ara es el moment de tornar a dedicar-me a la meva vida professional.

Han estat anys molt intensos i especials, dels quals, malgrat els moments difícils, em quedo només amb els bons records. No puc més que agrair als meus companys de l’equip de govern, amb qui he gaudit sempre d’una molt bona relació, per haver compartit amb mi aquesta experiència i per haver volgut que formés part d’un projecte que, sense cap mena de dubte, ha deixat una forta empremta en el municipi.

A les meves companyes i companys de partit, els hi agraeixo tot el suport i la confiança que han tingut en mi i en el meu treball a la “casa gran” durant aquest temps. També, donar les gràcies de tot cor, a totes les persones que varen confiar en mi, i amb Podem Manacor a les dues darreres eleccions municipals.

Amb afecte i molta gratitud, gràcies.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad