L’Ajuntament posa en marxa dues fonts més d’aigua potable

L’ajuntament de Manacor ja ha posat en funcionament dues fonts més d’aigua potable al carrer. Després de la inauguració, a finals de 2021, de la primera font devora el depòsit des Serralt aprofitant la posada en marxa de la potabilitzadora pilot, i posteriorment de la segona devora i degut a l’alta demanda de persones que hi anaven amb barrals a agafar aigua, ara, des d’aquest passat dilluns en ragen dues més, al passeig de Fartàritx (devora l’escola Jaume Vidal) i a la plaça de sa Llorençada, a la barriada de sa Torre.

A més cal assenyalar que la SAM, l’empresa municipal que gestiona des de fa uns anys el servei, ha anunciat que a partir d’ara ja no hi haurà cap limitació d’horaris i que les quatre fonts funcionaran de manera ininterrompuda durant les 24 hores del dia i no les 12 que fins ara treien aigua, de 8 a 20 hores.

Aquesta és una nova passa per aconseguir crear una xarxa de fonts que abasteixin d’aigua potable carrers i places de tot Manacor, com una passa més cap a l’arribada d’aigua de qualitat a totes les aixetes de la ciutat durant l’any 2024, amb la construcció i posada en funcionament de la potabilitzadora definitiva, de 3,1 milions de pressupost i 8 mesos de feina.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad