L’Ajuntament posa en marxa dues fonts més d’aigua potable

L’ajuntament de Manacor ja ha posat en funcionament dues fonts més d’aigua potable al carrer. Després de la inauguració, a finals de 2021, de la primera font devora el depòsit des Serralt aprofitant la posada en marxa de la potabilitzadora pilot, i posteriorment de la segona devora i degut a l’alta demanda de persones que hi anaven amb barrals a agafar aigua, ara, des d’aquest passat dilluns en ragen dues més, al passeig de Fartàritx (devora l’escola Jaume Vidal) i a la plaça de sa Llorençada, a la barriada de sa Torre.

A més cal assenyalar que la SAM, l’empresa municipal que gestiona des de fa uns anys el servei, ha anunciat que a partir d’ara ja no hi haurà cap limitació d’horaris i que les quatre fonts funcionaran de manera ininterrompuda durant les 24 hores del dia i no les 12 que fins ara treien aigua, de 8 a 20 hores.

Aquesta és una nova passa per aconseguir crear una xarxa de fonts que abasteixin d’aigua potable carrers i places de tot Manacor, com una passa més cap a l’arribada d’aigua de qualitat a totes les aixetes de la ciutat durant l’any 2024, amb la construcció i posada en funcionament de la potabilitzadora definitiva, de 3,1 milions de pressupost i 8 mesos de feina.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad