Xavier Gelabert aclareix que no va publicar res a xarxes socials respecte les Completes

Aclariment

 

El director de les Completes de Sant Antoni des de fa més d’una dècada, el compositor Xavier Gelabert, ha volgut aclarir que ell no va fer cap declaració a través de les seves xarxes socials respecte a la polèmica sorgida prèvia a Sant Antoni amb l’aforament de les Completes. “Només utilitzo les xarxes per temes relacionats amb la meva feina”. “Les úniques declaracions les vaig fer dins l’església i fou un mitjà, el Cent per cent, qui les va trascriure”. Seguidament també penjam un vídeo amb l’aclariment in situ del rector de Manacor, Antoni Amorós, durant el segon assaig de Completes als Dolors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad