El rector de Manacor qualifica de “puta gent” aquells qui han atacat la gestió eclesiàstica de les Completes

El rector de Manacor, Antoni Amorós ha sorprès avui dematí quan al seu mur de facebook ha dedicat unes quantes paraules gruixades cap a aquelles persones crítiques amb l’actuació tant del jove capellà manacorí, Joan Francesc Cortès, com del director de Completes, Xavier Gelabert. Amorós ha qualificat de “linxament mediàtic” el que han hagut de patir ambdós i ha qualificat de “puta gent” els qui per una o una altra rao han atacat la seva manera de procedir en el conflicte que hi ha hagut entre l’Ajuntament i l’Església per por de les Completes de Sant Antoni.

Tot seguit reproduim allò escrit pel rector al seu mur de Facebook:

Dues i dues coses me saben molt de greu i vull demanar perdó per si he contribuït a que passassin:

1º: Per raons del pla de seguretat, sense ser culpa meva ni del batle, haver hagut de descartar 300 joves de l’entrada preferent a les completes a pesar que haguessin vengut al primer assaig. Deuen ser alguns manco de 300, ja que hi va haver “trucos”. Lo que encara ho fa més injust per els 200 que sí que hi havien vengut.

2º: Que algunes persones anassin a protestar davant un domicili particular d’una autoritat del poble. La família de la gent ha de ser sagrada. No ho consent. Me pareix inacceptable. Jo no era dins l’Església en aquell moment, però avui he tengut ocasió d’escoltar els talls de vídeo que publica la revista cent per cent, i no veig suficients les paraules del meu amic Xavier Gelabert per provocar-ho. Jo no les hagués dit ni les subscric, però era un moment de gran tensió i ell, que hi era i donava la cara, va sortir a desviar l’atenció de la meva persona. Li agraesc de cor. Sospit que hi hagués persones adultes que ho provocassin. 

1º B: El linxament mediàtic del meu amic Xavier Gelabert. És una vergonya. Quina puta gent que sou!!

2ºB: El linxament mediàtic den Joan Francisco Cortès. Senzillament dir lo que ell va dir publicament: he parlat, m’he equivocat, deman perdó als qui hagi pogut fer mal. Quina puta gent que sou!!

Solen dir que qui calla otorga. No és el meu cas, jo call, però no otorg.

Finalment donar les gràcies a tots els que heu passat pena per mi i m’heu manifestat el vostre recolzament. No vos anomenaré perquè segurament no vos convendria. Però en el meu cor estau escrits.

I dir-vos que no passeu pena per mi. Tenc la pell gruixada i l’esquena ampla. No tenc cap ambició, per tant, poc a pèrdre. Jo vaig fer el servei militar a terra i a transmissions de serveis, gens heroic. Però la majoria de la meva pandilla el va fer a la mar i m’ensenyaren una cançó que vos mostrarà que no fa falta que passeu pena per mi i repotejarà el fetge dels qui son una puta gent

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad