Catalina Romero ja té la seva nova cadira adaptada

La història i el repte solidari emprès pel metge Sergi López el passat mes de juny acaba allà on va començar amb l’entrega oficial de la cadira a la família

El metge del centre de salut de Porto Cristo, Sergi López i la família Romero-Jaume s’han tornat a reunir a les rampes de Sant Salvador de Felanitx. El motiu aquesta vegada ha estat l’entrega a la jove manacorina Catalina Romero de la seva nova cadira adaptada. Una fita solidària assolida fa uns mesos quan López els hi va plantejar un Everesting a fi de poder recaptar els doblers necessaris per aconseguir-la. El metge de Ciutadella havia de pujar en bicicleta 27 vegades el puig de Sant Salvador, a fi de completar els més de 8.000 metres de desnivell que suposarien arribar al cim de l’Everest. 

López va decidir fa aproximadament un any dedicar el seu nou repte a aconseguir millorar les condicions del dia a dia de na Catalina, l’objectiu era arribar als 7.200 euros que valia la cadira. Una xifra que es va sobrepassar del llarg fins als 9.800 euros. La seva mare explicava totes les millores que la nova cadira ha suposat en el dia a dia de na Catalina: “Posturalment el canvi ha estat d’un cent per cent, una passada. S’aguanta molt més dreta i incorporada, el peu que sempre li caia ara sempre el té en bona posició. Això fa que hi vegi molt millor, estigui més connectada i contenta. I a nosaltres també, ja no tenim tants problemes de cervicals. No hem de fer tanta de força per dur-la, pujant i baixant. M’ha fet veure que no estam totsols i tendré gent que me voldrà ajudar si ho necessit”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad