El vent arrabassa tota una estructura de l’Espai Na Camel·la

La imatge

 

L’estructura i teulada provisional instal·lada pel Govern a l’Espai de Na Camel·la de Manacor després del temporal Glòria, ha quedat feta miques avui dematí. La ventada registrada durant les darreres hores a la capital del Llevant ha fet que tota la coberta inaugurada fa tres anys no hagi resistit i se n’hagi anat per avall i s’hagi fet mil trossos al pati de l’antic institut de Formació Professional, ara utilitzat com a Centre del Professorat (CEP) i centre per adults a la zona de Llevant.

Així mateix, avui dematí a les Beneïdes hi ha hagut un dispositiu especial per part de la policia Local i Nacional de Manacor per evitar que el públic ocupés distintes zones sensibles del recorregut per por que el vent fes caure alguna branca dels arbres més propers a la zona entre la plaça Ramon Llull i l’avinguda Portugal.

 

Dos ferits lleus al CEPA Llevant i desperfectes a l’Hospital

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad