El vent arrabassa tota una estructura de l’Espai Na Camel·la

La imatge

 

L’estructura i teulada provisional instal·lada pel Govern a l’Espai de Na Camel·la de Manacor després del temporal Glòria, ha quedat feta miques avui dematí. La ventada registrada durant les darreres hores a la capital del Llevant ha fet que tota la coberta inaugurada fa tres anys no hagi resistit i se n’hagi anat per avall i s’hagi fet mil trossos al pati de l’antic institut de Formació Professional, ara utilitzat com a Centre del Professorat (CEP) i centre per adults a la zona de Llevant.

Així mateix, avui dematí a les Beneïdes hi ha hagut un dispositiu especial per part de la policia Local i Nacional de Manacor per evitar que el públic ocupés distintes zones sensibles del recorregut per por que el vent fes caure alguna branca dels arbres més propers a la zona entre la plaça Ramon Llull i l’avinguda Portugal.

 

Dos ferits lleus al CEPA Llevant i desperfectes a l’Hospital

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad