Ja està a la venda el primer número de la revista07500 en paper!

Amb l’entrada de 2023 Manacor ja compta amb una nova revista local en paper.

Una publicació anual que no vol ser un anuari social ni una recopilació de notícies de l’any passat, sinó que pretén apropar històries curioses que potser encara no coneixies, investigar, trescar o donar veu a persones que han significat i tenen o tendran un valor social i cultural pel municipi manacorí.

 

AQUESTS SÓN DE MOMENT ELS PUNTS DE VENDA ON JA PODEU TROBAR LA REVISTA:

-MÓN DE LLIBRES

-OFIILLA (RONDA DE FELANITX)

-CAN GARANYA

-SIN CÓMICS

-SA BOTIGA (PLAÇA BERARD)

Portada del primer número de la revista que sortirà aquest mes

 

Aquest nou projecte, que duu el mateix nom que la pàgina web d’informació diària d’on sorgeix (www.revista07500.com) és un mirall i una visió contemporània del lloc on s’origina, un retrovisor al passat proper i un plantejament de com volem afrontar el Manacor, el Porto Cristo o el s’Illot del futur. Vol ser, en definitiva, un concepte nou que al mateix temps complementi la tradició de la nostra premsa i consolidi relats perquè puguin perdurar dins la memòria col·lectiva del poble.

La 07500 que ja podeu comprar, és fruit de l’implicació i col·laboració de moltes persones amigues i bons professionals, que ens conten històries d’allò més peculiars i entretingudes, com ara l’arribada de John Lennon a Cales de Mallorca, els orígens de l’skate a Manacor, com són les pedreres de marès que tenim al nostre territori, l’evolució del futbol local, l’avió-discoteca que va volar a Porto Cristo o com va ser la restauració de la Torre dels Enagistes contada pels seus protagonistes. 

La revista vol mantenir també la presència a la premsa local de l’humor gràfic i deixar un espai significatiu als nostres creadors d’imatges visuals i de còmic, començant per la portada del número 1, dedicada a la mítica fotografia de Lennon i Yoko Ono feta per Miquel Sureda al claustre de Sant Vicenç l’any 1971 i recreada ara des d’un altre punt de vista pel gran Toni Galmés. 

Si ens referim a les característiques tècniques, la 07500 serà una revista de 108 pàgines, totes maquetades i impreses en color, en format A4 (les dimensions d’un foli) i amb una qualitat feta per ser guardada. Tendrà un preu de 10 euros i es podrà trobar a diferents llibreries i comerços de Manacor, Porto Cristo i Palma. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad