Una dona destapa un matrimoni fictici en no haver cobrat la seva part

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut “una parella i estan investigant una treballadora municipal, per la celebració d’un matrimoni fictici a un ajuntament de la zona de Llevant”.

Els fets van començar el mes de setembre passat, quan una dona es va personar a dependències policials a Manacor, per denunciar que mitjançant engany l’havien casat contra la seva voluntat en un ajuntament de la zona de Llevant, amb un ciutadà d’origen brasiler i que es trobava en situació irregular a Espanya, perquè aquest passés de forma immediata a ser legal i pogués sol·licitar un permís de residència.

A partir d’aquell moment el grup d’Estrangeria de la Comissària de Policia Nacional a Manacor va començar una investigació. Després de les gestions, es va esbrinar que la denunciant va pactar amb l’home 4.000 euros pel seu casament, i que un cop es va celebrar, només n’hi van abonar 500 euros, per la qual cosa la dona va denunciar els fets davant la policia .

Es va procedir a la detenció dels dos presumptes autors, tant de la denunciant com del brasiler, per un delicte d’afavoriment de la immigració il·legal i diverses falsedats documentals. Una treballadora de l’ajuntament se li va prendre declaració com a investigada no detinguda. Les gestions van continuar el seu curs, a fi de descobrir una sèrie de dubtes respecte a la tramitació de diversos tràmits documentals realitzats per l’ajuntament, i comprovar així si hi pogués haver algun treballador implicat, resultant que es va prendre declaració a una treballadora com investigada però no detinguda per aclarir si pogués haver ajudat de forma fraudulenta la parella.

Les investigacions continuen obertes i no es descarten noves detencions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad