Una dona destapa un matrimoni fictici en no haver cobrat la seva part

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut “una parella i estan investigant una treballadora municipal, per la celebració d’un matrimoni fictici a un ajuntament de la zona de Llevant”.

Els fets van començar el mes de setembre passat, quan una dona es va personar a dependències policials a Manacor, per denunciar que mitjançant engany l’havien casat contra la seva voluntat en un ajuntament de la zona de Llevant, amb un ciutadà d’origen brasiler i que es trobava en situació irregular a Espanya, perquè aquest passés de forma immediata a ser legal i pogués sol·licitar un permís de residència.

A partir d’aquell moment el grup d’Estrangeria de la Comissària de Policia Nacional a Manacor va començar una investigació. Després de les gestions, es va esbrinar que la denunciant va pactar amb l’home 4.000 euros pel seu casament, i que un cop es va celebrar, només n’hi van abonar 500 euros, per la qual cosa la dona va denunciar els fets davant la policia .

Es va procedir a la detenció dels dos presumptes autors, tant de la denunciant com del brasiler, per un delicte d’afavoriment de la immigració il·legal i diverses falsedats documentals. Una treballadora de l’ajuntament se li va prendre declaració com a investigada no detinguda. Les gestions van continuar el seu curs, a fi de descobrir una sèrie de dubtes respecte a la tramitació de diversos tràmits documentals realitzats per l’ajuntament, i comprovar així si hi pogués haver algun treballador implicat, resultant que es va prendre declaració a una treballadora com investigada però no detinguda per aclarir si pogués haver ajudat de forma fraudulenta la parella.

Les investigacions continuen obertes i no es descarten noves detencions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad