Un vaixell pirata i altres jocs infantils renovaran la imatge de la plaça Indústria

L’ajuntament de Manacor invertirà 400.000 euros en una aposta decidida per renovar i ampliar els jocs infantils a les places manacorines per donar una major oferta a un sector de la població que tradicionalment havia estat oblidat més enllà del parc municipal a Manacor, el Riuet a Porto Cristo i punts molt concrets i aillats. El que de moment ja es posarà en marxa en els següents mesos serà l’adequació de la plaça Indústria de Sa Torre, la inversió més grossa feta mai per un consistori en jocs infantils: 109.319,72 € (IVA inclòs) que es distribuiran a la zona de la font i que consistiran en pasarel·les, torres, engronxadores o un gran vaixell pirata on s’hi podrà transitar i jugar al seu interior.

Des de l’Ajuntament es vol que aquest nou espai, que a més farà que tot l’entorn de la plaça s’hagi de modernitzar i reformar, serveixi per revitalitzar una plaça que tradicionalment ha sofert pintades i actes vandàlics, fent que els jocs constitueixin un efecte crida. “Sa torre ha estat barriada històricament sense jocs infantils. La plaça és molt propera al centre educatiu Simó Ballester i la zona centre del poble”, explica Sebastià Llodrà, regidor responsable del bon ús d’aquestes zones de joc.

De fet durant els darrers anys places com la de ses Perleres o la pròpia plaça Indústria sí que han comptat amb petits espais de joc que s’han hagut d’ampliar amb el temps i l’ús. Així mateix la pròpia plaça de Sa Torre, que en aquests moments està en fase de remodelació, compta també dins el seu projecte amb lloc pels més petits. Dins aquests 400.000 euros està previst doblar l’espai de jocs infantils de la plaça Ramon Llull o remodelar tota l’àrea de jocs de la plaça de ses Comes de Porto Cristo.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad