La grua ha retirat més de 700 vehicles durant 2022 que han costat 63.000 euros

El servei de grua, que actualment encara presta una empresa externa a l’ajuntament de Manacor, ha costat durant 2022 més de 63.000 euros. Així ho va fer saber el delegat municipal de Policia, Joan Gaià durant el darrer ple municipal de desembre. Unes xifres criticades pel Partit Popular, que va demanar en quin estat estava la municipalització del servei anunciada ara fa un any per l’equip de govern, que tot i tenir la grua comprada, encara no presta el servei de forma directa.

“L’encomana de gestió a l’empresa municipal (SAM) per municipalitzar el servei encara no ha conclòs. Hem tengut reunions amb el gerent (Francesc Grimalt) i el jurista pel tal d’acabar de fer els tràmits per posar-ho en marxa”, diu Gaià. que explica que “el servei en cap moment s’ha deixat de prestar”, encara que evidentment això ha tengut un cost econòmic pels ciutadans. En total durant 2022 s’han retirat més de 700 vehicles dels carrers del municipi. El mes que se’n retiraren més fou el setembre, amb un total de 75 i el que menys pel febrer, on només foren 42 vehicles.

A més, l’ajuntament de Manacor ha hagut de fer front a una pujada de les tarifes externes. Si des del passat gener fins el 16 de maig retirar un vehicle dels carrers del municipi costava 70 euros cada vegada, a partir d’aquella data i fins ara la tarifa vigent és de 100 euros, “amb variacions de preu si el servei és nocturn o si es tracta de cotxes o furgonetes de grans dimensions”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad