“Exigim que el batle posi ordre al corral que li ha fuit de les mans”

El Partit Popular de Manacor critica la manca d’entesa que hi ha dins l’equip de govern municipal, i denuncia els suposats tractes de favor rebuts per uns dels regidors. “Ja ho vam avançar en el seu moment i ho reiterem a la vista de les darreres informacions sorgides sobre escàndols que afecten l’equip de govern municipal: les bregues internes perjudiquen la gestió diària de l’Ajuntament, i conseqüentment a la vida dels ciutadans i ciutadanes”, apunta Maria Antònia Sansó. “És per aquest motiu que exigim al batle Miquel Oliver que deixi d’aplicar una política de pati d’escola i d’encalentir cadira i posi ordre en el corral que ell governa i que, és evident, li ha fuit de les mans”.

“El batle Oliver és el màxim responsable a l’hora de consentir fets poc decorosos de cara a l’opinió pública per part del delegat de Festes. Resulta molt mal de sostenir, sobretot per part de formacions polítiques que presumeixen de codis ètics i transparències, el fet que parents resultin premiats en concursos nadalencs amb dotacions econòmiques”.

Segons apunta el PP “en les darreres setmanes no s’han deixat de generar informacions que afecten el delegat d’Activitats i Serveis Generals, el senyor Carles Grimalt, representant de Unides Podem. És també el batle Oliver el responsable de consentir que el senyor Grimalt viatgi a Bilbao amb diners públics amb l’excusa de visitar una fira d’espectacles. També és responsable, el batle Oliver, de consentir que el senyor Grimalt utilitzi els serveis de la brigada municipal en benefici propi per tal de netejar el camí de ca seva, quan la llista d’espera de camins a netejar sol·licitats per els mateixos veïnats és flagrant”.

“Resulta imprescindible per totes aquelles persones que diuen tenir vocació de servei públic, esser extremadament curoses amb la gestió que es fa dels diners i serveis públics. Un fet que, en l’equip de govern del batle Oliver, sembla ser totalment al contrari. Per aquest motiu exigim al batle Miquel Oliver que posi fil a l’agulla i cessi de manera immediata el senyor Carles Grimalt. Les informacions relatives a les seves àrees en els darrers temps no ajuden a millorar la percepció de la ciutadania envers la classe política i generen molts de dubtes sobre la gestió que s’està fent, i el batle Oliver és el responsable final de tota aquesta qüestió”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad