El primer premi de la Loteria Nacional toca a Manacor

La imatge

 

El primer premi del sorteig diari de la Loteria Nacional celebrat aquest dijous 5 de gener del 2023, dotat amb 300.000 euros, ha correspost al número 99.576, venut a Manacor, segons informa l’Organització Nacional de Loteria i Apostes de l’Estat. El premi s’ha venut a l’administració de loteria situada al carrer Amargura número 7. El segon premi, dotat amb 60.000 euros, ha correspost al número 37.978. S’ha venut a Torrevella (Alacant), Mombeltrán (Àvila), Santiago de Compostel·la (La Corunya), Port del Carme i Sant Bartomeu de Tirajana (a Las Palmas), Madrid, a Totana (Múrcia); ia Esquivias, Seseña i Yuncos (Toledo). Els reintegraments han correspost als números 6 – 7 – 9.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad