El primer premi de la Loteria Nacional toca a Manacor

La imatge

 

El primer premi del sorteig diari de la Loteria Nacional celebrat aquest dijous 5 de gener del 2023, dotat amb 300.000 euros, ha correspost al número 99.576, venut a Manacor, segons informa l’Organització Nacional de Loteria i Apostes de l’Estat. El premi s’ha venut a l’administració de loteria situada al carrer Amargura número 7. El segon premi, dotat amb 60.000 euros, ha correspost al número 37.978. S’ha venut a Torrevella (Alacant), Mombeltrán (Àvila), Santiago de Compostel·la (La Corunya), Port del Carme i Sant Bartomeu de Tirajana (a Las Palmas), Madrid, a Totana (Múrcia); ia Esquivias, Seseña i Yuncos (Toledo). Els reintegraments han correspost als números 6 – 7 – 9.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad