El PP critica que l’equip de govern encara no hagi aprovat els pressuposts

El Partit Popular de Manacor no entén com l’equip de govern encara no té un pressuposts de cara a enguany i haurà de prorrogar els actuals. “Des de sempre, un dels anuncis més importants de l’any per qualsevol administració és el dels pressuposts. Els comptes públics són el full de ruta, és mostrar el què es pretén. Enguany però, i a pocs mesos per a les eleccions, l’equip de govern manacorí és incapaç de mostrar públicament quines són les seves intencions en quant a la gestió dels diners dels manacorins i manacorines, prorrogant els pressuposts”, ha dit Maria Antònia Sansó, portaveu del Grup Popular.

“És com anar amb els ulls clucs, sense saber ben bé on es posen els peus: amb una inseguretat flagrant. Ja ho vam avançar en el seu moment i ho reiterem a la vista de les darreres informacions sorgides sobre escàndols que afecten l’equip de govern municipal: les bregues internes perjudiquen la gestió diària de l’Ajuntament, i conseqüentment a la vida dels ciutadans i ciutadanes”.

Durant el darrer pla municipal de desembre el batle manacorí, Miquel Oliver (Més-Esquerra) ja va anunciar que els comptes municipals no corrien pressa que i es prorrogarien sense que això afectés a cap pagament ni partida, encara que resulta estrany que en un exercici important com és aquest no s’hagin posat damunt la taula els nous números. Segons el mateix Oliver, en part és per no comprometre en excés el nou equip de govern que pugui sortir de les eleccions municipals de finals de maig.

“Pregam que el senyor Miquel Oliver faci valer el seu suposat lideratge en l’equip de govern, vetlli per les bones pràctiques polítiques i faciliti uns pressuposts transparents i clars per a l’exercici 2023. És necessari que el batle Oliver sigui el primer interessat en mostrar a la ciutadania una transparència real, no que permeti jutipiris polítiques opaques per tapar la seva nefasta gestió econòmica com ara la pèrdua anual de 500.000 € en la gestió de les platges o la despesa anual de prop de 50.000 € innecessària i injustificada de la piscina municipal que no dóna servei però consumeix recursos”, diu Sansó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad