Aquest són els premis als millors carrers i façanes nadalenques

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i el delegat de Festes, Artur Aguiló, va fer entrega aquest dimecres migdia dels premis del concurs de decoració de Nadal de carrers i façanes. L’acte ha tengut lloc a la sala de plens, on han assistit totes les persones guanyadores d’aquest concurs. El batle ha agraït «la participació i la implicació dels veïnats a l’hora de mantenir la il·lusió per iniciatives que fan poble». El delegat de Festes ha destacat l’originalitat i qualitat de les propostes, “que cada any són més nombroses i que han contribuït a fer pinya”.

Els premiats són els següents:

CONCURS DE FAÇANES:

1r premi, dotat amb 1.000 euros: Francisca Veny Martí – c. Sant Rafel, 26.

2n premi, dotat amb 700 euros: Francisco Marín Garcia – c. Gerrers, 1.

3r premi, dotat amb 400 euros: Meyling Esmeralda González – c. Bosch, 9 1r.

4t premi, dotat amb 100 euros: Margarita Matamalas Brindis – c. Creu, 1.

CONCURS DE CARRERS:

1r premi, dotat amb 1.000 euros: carrer de les Pedreres Blanques.

2n premi, dotat amb 700 euros: carrer de Formentera.

3r premi, dotat amb 400 euros: carrer de Pius IX.

4t premi, dotat amb 100 euros: carrer d’en Ballester.

CONCURS DE FACEBOOK:

Façana amb més m’agrada, dotat amb 500 euros: Francisco Marín García – c. Gerrers, 1.

Carrer amb més m’agrada, dotat amb 500 euros: carrer de les Pedreres Blanques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad