Espectaculars imatges dels tres Reis d’Orient arribant a Porto Cristo

La imatge

 

Eren les 19h quan un vaixell dirigit per un estel arribava a la platja de Porto Cristo. De l’embarcació en sortien tres Reis Màgics i tot un seguit de patges voluntariosos els guiaven pel camí fet a l’arena il·luminat amb torxes. A l’escala i a les terrasses centenars de veïnats, petits sobretot, admiraven l’escena, que prest i després d’uns discursos de benvinguda a ses Majestats, va emprendre camí cap a la plaça del Carme on la comitiva va adorar l’infant ja dins l’església.

Fotos: Pedrosubb

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad