Espectaculars imatges dels tres Reis d’Orient arribant a Porto Cristo

La imatge

 

Eren les 19h quan un vaixell dirigit per un estel arribava a la platja de Porto Cristo. De l’embarcació en sortien tres Reis Màgics i tot un seguit de patges voluntariosos els guiaven pel camí fet a l’arena il·luminat amb torxes. A l’escala i a les terrasses centenars de veïnats, petits sobretot, admiraven l’escena, que prest i després d’uns discursos de benvinguda a ses Majestats, va emprendre camí cap a la plaça del Carme on la comitiva va adorar l’infant ja dins l’església.

Fotos: Pedrosubb

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad